FC Assenede start nieuw voetbalseizoen

Geplaatst op 06/06/2023

in nieuwe kleedkamers

FC Assenede start nieuw voetbalseizoen in nieuwe kleedkamers

De vele (jeugd)spelers van FC Assenede starten volgend voetbalseizoen in gloednieuwe kleedkamers. De nieuwe accommodatie is een zoveelste stap in de ontwikkeling van het jeugd- en sportdomein in de Kloosterstraat.

In 2017 openden het Autonoom gemeentebedrijf Assenede twee nieuwe jeugdlokalen op het jeugd- en sportdomein in de Kloosterstraat, in 2018 kwam er ook een nieuwe parking en werd een Finse piste geopend. Daarnaast werd ook een extra voetbalterrein en een nieuwe natuurlijke speelruimte aangelegd. Goed voor een investering van anderhalf miljoen euro.  

Maar het werk was nog niet af, daarom werd nog eens 600.000 euro geïnvesteerd in de bouw van nieuwe kleedkamers, sanitair en scheidsrechterslokalen. Werken die wel wat voeten in de aarde hadden en iets langer duurden dan voorzien, maar eindelijk kunnen de vele (jeugd)spelers van FC Assenede hun nieuwe kleedkamers in gebruik nemen.

De kleedkamers werden ontworpen in dezelfde strakke stijl als de jeugdlokalen, een ontwerp van architecten Pollier-Gouwy. De kleedkamers werden vorige week officieel opgeleverd. Voetbalclub FC Assenede start het nieuwe seizoen met nieuwe kleedkamers, ongetwijfeld een boost voor iedereen met een rood-wit hart.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies