Doe mee met Tournée Minérale

Geplaatst op 01/02/2024

En voel je (alcohol)vrij!

Tournée Minérale is terug. De campagne van De Druglijn roept iedereen op om in februari 2024, voor het eerst of opnieuw, een maand geen alcohol te drinken. Daar zijn goede redenen voor! Zo voel je je gegarandeerd beter, frisser en energieker. Ga de uitdaging aan voel je (alcohol)vrij!
 

Voel je vrij

Tournée Minérale helpt je om je vrij te voelen op het vlak van alcohol. Vrij van een kater met een verloren dag tot gevolg. Vrij van sociale druk om te drinken. Vrij om tijdens de rest van het jaar op een doordachte manier zélf te bepalen wanneer je wel of niet een glas drinkt.

Ook de keuzevrijheid tijdens de maand zonder alcohol is verzekerd, dankzij het grote aanbod aan alcoholvrije dranken in de supermarkten en horeca kan je zoveel lekkers zonder alcohol drinken. Zo zijn er opnieuw heel wat Minérale bars die inzetten op een goed alcoholvrij aanbod.
 

Op je gezondheid!

Heel wat deelnemers voelen zich een pak beter in hun vel na een maand zonder alcohol. Een februari zonder alcohol is even warm en gezellig. Bovendien heb je  meer energie, betere slaap en een algemeen frisser gevoel.

Ga dus de uitdaging aan en drink in februari 2024 geen alcohol. Want ook zonder alochol kan je je perfect amuseren!

Op je gezondheid!
 

Editie 2024: Tournée Minérale checkt feiten

Tv-presentatrice Cath Luyten trekt de straat op en vraagt mensen naar de effecten van alcohol op hun gezondheid, slaap, seksleven en welbevinden. Vervolgens factchecken we met experten of mensen hun beweringen over alcohol juist of fout zijn. 

Ben je benieuwd? Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief, de sociale media en via Tournée Minérale

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies