Zomerfilms: vier zomerse weekdagen, vier spannende films, vier unieke locaties

 

Zomerfilms, dat zijn vier zomerse weekdagen, vier spannende films op vier unieke locaties. Elke voorstelling start om 21.00 uur met een kortfilm uit het rijke archief van vzw Vliet. Na zonsondergang start het avondprogramma.

Zet onderstaande data alvast in je agenda. Inschrijven voor de zomerfilms kan via onderstaand inschrijvingsformulier.

Het project maakt deel uit van onze nieuwe tienerwerking en onze ‘Zomer vol verhalen’. Vier zomerse weekdagen serveren we een unieke film die aanspreekt bij een jong publiek, maar ook oudere filmliefhebbers met een jonge gaast zijn meer dan welkom om mee te genieten van het filmspektakel.

30.06.2021 - Het Wilde avontuur (The Call of the Wild)

Park gemeentehuis

De late 1900, tijdens de goudkoorts. Het leven van de hond Buck wordt op zijn kop gezet wanneer hij zijn omgeving van Californië moet verruilen voor de wildernis in Alaska. Als nieuwste lid van de sleebrigade werkt hij zich stilaan op als leider. Ook weet hij zijn eigen plaats in de wereld te vinden.

Regisseur: Chris Sanders - Met: Harrison Ford, Omar Sy en Cara Gee

 

   

            

          

16.07.2021 - WONDER WOMAN 1984

'Den Hof' Bassevelde

Liefhebbers van de betere superheromovie houden zich vast aan de takken van de bomen. In 1984 werkt een volwassen Diana als antropologe bij het Smithsonian Instituut in Washington D.C. Ze is gespecialiseerd in de cultuur van oude mediterrane beschavingen. Diana blijft de misdaad bestrijden als Wonder Woman, al probeert ze haar activiteiten als Wonder Woman geheim te houden.

Regisseur: Patty Jenkins -  Met: Gal Gadot, Kristen Wiig en Chris Pine

 

 

 

20.08.2021 - THE WITCHES

Ter Walle Oosteeklo

Eind 1967. Een jonge weesjongen, Bruno genaamd, gaat bij zijn liefhebbende oma wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust.

Regisseur: Robert Zemeckis - Met: Anne Hathaway, Octavia Spencer en Stanley Tucci

 

 

 

27.08.2021 - HIERNAMAALS

Scoutsterrein Boekhoute

Na de dood van haar moeder heeft Sam (16) de zorg van haar twee broertjes en wat afwezige vader op zich genomen. Als ze zelf na een ongeluk in het Hiernamaals belandt en erachter komt dat ze haar leven over kan doen, besluit ze alles op alles te zetten om de dood van haar moeder te voorkomen.

Regisseur: Willem Bosch - Met: Sanaa Giwa, Romana Vrede en Jan-Paul Buijs

 

 

 

 

Tijdens de openluchtvertoningenzijn enkele zitplaatsen voorzien, maar neem gerust zelf een strandstoel, kussen of dekentje mee. Ook eigen drank en snacks meenemen is toegelaten, al zal er als de coronamaatregelen het toelaten ook een gezellige bar aanwezig zijn.

Interesse? Schrijf je dan in voor 1 of meerdere films.

 
 
 
 

* zijn verplicht in te vullen velden.

Verklaring over cookies