Overzicht sportkampen voor 2021

 

Sportkamp Zomervakantie (onder voorbehoud COVID-19)

Inschrijven: Vanaf dinsdag 27 april 2021 om 18.30 uur 

Tijdens de zomervakantie in de maand juli organiseert de sportdienst sportkampen voor kleuters en kinderen van de lagere school. De sportkampen gaan door van maandag 05 tot en met vrijdag 09 juli 2021 van 9.00 tot 16.00 uur.

Kleutersportkamp: Springkastelenkamp (OPGELET VOLLEDIG VOLZET)
Zin in een spetterend en springend sportkamp in de sporthal? Dit is een exclusief "springkastelen - sportkamp" waarbij springen en sporten centraal staan. Je pagadders laten springen, vliegen, vallen en weer opstaan? Dan is dit kamp the place to be! De kinderen worden in leeftijdsgroepen verdeeld, zodat iedereen zich maximaal kan amuseren.

Kostprijs: € 57,00 / € 14,25*

Lager school sportkamp: Olympic Games goes crazy 

De olympische spelen komen naar de gemeente Assenede en niet alleen naar Tokyo. Sporten, spelen, grenzen verleggen, uitdagingen aangaan, dit zijn de ingrediënten van deze Olympische sportweek! Activiteiten als zelfverdediging, kringspelen, balvaardigheid behoren allemaal tot dit grote sportavontuur. Op donderdagnamiddag worden jullie volledig ondergedompeld in het skaten. Wie laat zijn beste truckjes zien? Ook de zwemmers mogen hun spieren opwarmen, want op vrijdagnamiddag gaan we zwemmen.

Wordt jij de nieuwe Olympische kampioen in een bepaalde discipline? Kom het ontdekken tijdens het kamp en wie weet sta jij wel op het podium.

Kostprijs: € 85,00 / € 21,25*

Tijdens de zomervakantie in de maand augustus organiseert de sportdienst sportkampen voor kleuters en kinderen van de lagere school. De sportkampen gaan door van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus 2021 van 9.00 tot 16.00 uur.

Kleutersportkamp: Ahoi, piraten! (OPGELET VOLLEDIG VOLZET)
Schip ahoi piraatjes! Echte zeerovers zijn we deze week! Piet Piraat zit in nood.
Hij heeft namelijk een wereldschat op het oog… maar de schat kunnen we niet zomaar nemen. Die wordt bewaakt door grote, gevaarlijke krokodillen en wraakachtige slangen. Hij heeft jullie hulp nodig om de schatkist te pakken te krijgen! Voel jij je een echte piraat? Dan hebben we jou echt nodig op weg naar de schat! Kom op de laatste dag als een echte piraat verkleed!

Kostprijs: € 53,00 / € 13,25*

Lager school sportkamp: Op de fiets beleef je meer!

Wij brengen het WK wielrennen naar de gemeente Assenede. Op dit sportkamp staat de “fiets” centraal. Jullie zullen volledig ondergedompeld worden in het mountainbiken. Bij dit groot fietsavontuur horen ook nog andere activiteiten zoals balvaardigheden, behendigheidsproeven, … Heb je ook zin om eens op een gekke fiets te rijden, dan is dit jouw moment!

De kinderen van het 1ste tot het 3de leerjaar blijven ter plaatse in de sporthal om verschillende initiaties te doen met de mountainbike. 

De kinderen van 4de tot het 6de leerjaar gaan op stap met hun mountainbike.

Wil je graag eens als een echte wielrennen op een podium staan en een leuke prijs winnen? Kom dan de volledige week samen met je mama en/of papa met de fiets.

Kostprijs: € 97,00 / € 24,25*

*Prijs UiTPAS met kansentarief

 


 

Inschrijvingsformulier sport- en themakampen - ZOMER 2021

Inschrijven kan via dit formulier vanaf dinsdag 27 april 2021 om 18.30 uur.

Inschrijvingen die vóór dit tijdstip bezorgd worden zijn niet geldig.

LET OP: de inschrijving worden verwerkt en u ontvangt ten laatste op vrijdag 30.04.2021 een bevestigingsmail.

Heeft u geen mail ontvangen, kijk eens in uw ongewenste mail (SPAM) of geef ons een seintje.

Persoonlijke gegevens

Schrijft zich in voor

 
 
 
 
 
 

* zijn verplicht in te vullen velden.

Heb je een UiTPAS dan spaar je per dag 1 punt! De punten worden door de dienst Vrije Tijd toegevoegd.

Heb je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief dan betaal je slechts 25% voor het volledige kamp.

Heb je recht op een tijdelijk omruilvoordeel? Laat het ons weten bij de inschrijving.

Bedrag pas over te schrijven na de BEVESTIGING van deze inschrijving.

 

De gemeente / het OCMW verwerkt uw gegevens conform de privacywetgeving en neemt daarbij uw rechten strikt in acht. Voor meer informatie en vragen hieromtrent: https://www.assenede.be/nl/privacyprivacy@assenede.be of Gemeente Assenede, Kasteelstraat 1-3, 9960 Assenede. 

Sporthal

Openingsuren

MA
8:30 - 21:00
DI
8:30 - 21:00
WO
8:30 - 21:00
DO
8:30 - 21:00
VR
8:30 - 21:00
ZA
8:30 - 21:00
ZO
8:30 - 18:00

Extra info

Het dragen van een mondmasker is verplicht!

Verklaring over cookies