Heraanleg fietspad Oosthoek hervat op vrijdag 11 augustus

Geplaatst op 09/08/2017

Heraanleg fietspad Oosthoek hervat op vrijdag 11 augustus

Komende vrijdag hervatten de werken voor de aanleg van de nieuwe fietspaden langs de Oosthoek in Oosteeklo. Aan de kant van de onpare nummers wordt gestart met de aanleg van het nieuwe fietspad en de zogenaamde ribbelstroken. Deze werken starten ter hoogte van de N49 en eindigen ter hoogte van Oosthoek 43. Op maandag 14 en dinsdag 15 augustus wordt niet gewerkt.

Op woensdag 16 augustus start Eandis met werken ter hoogte van Oosteeklo-Dorp richting de nieuwe elektriciteitscabine ter hoogte van Garage Van De Velde. Tegelijkertijd start ook de Watergroep met werken aan de kant van de pare nummers, vanaf Oosteeklo-Dorp richting N49. Tijdens deze fase worden de vezelcementbuizen vervangen.

Ter hoogte van de werfzones geldt eenrichtingsverkeer vanuit de N49 richting Oosteeklo-Dorp. Voor het verkeer uit de andere richting geldt een omleiding via de Stroomstraat en de zuidelijke laterale weg van de N49. Voor fietsers geldt wel tweerichtingsverkeer. Er is een snelheidsbeperking van maximum 30 kilometer per uur.

Info: Technische Dienst Wegen en Verkeer, 09 341 90 89, technischedienst@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies