Winterkermis in Assenede

Geplaatst op 09/10/2018

Vijf dagen feest!

Komende vrijdag start de winterkermis in Assenede. Met op dinsdag 16 oktober de alom gekende, wijdvermaarde en drukbezochte winterjaarmarkt.

De kermis start op vrijdag in ’t Goe Gevoel met gratis kneudels vanaf 19.00 uur. Bij Sweet kaffee is er een lounge bar en fingerfood. In De Strandpaal kan je terecht voor nostalgie tot in de vroege uurtjes.

Zaterdag organiseert de bibliotheek zijn jaarlijkse oude boekenverkoop. Daarnaast trakteren ze alle bezoekers op een gratis drankje, hapje en zijn er rondleidingen. ’s Avonds organiseert de feestcommissie het evenement ‘Assenede Leeft’. Zowel in De Strandpaal, Phonograaf als ’t Goe Gevoel zijn er een hele avond optredens en amusement. Harley Davidsonclub Assenede organiseert zijn eigen crisisparty met bier en frisdrank aan 1 euro.

Op zondag is er in zaal Valentino een galashow en diner met Frank Valentino. Bij de Phonograaf organiseren ze een kiescafé.

Afsluiten doen ze in Assenede op dinsdag 16 oktober met hun alom gekende, wijdvermaarde en drukbezochte winterjaarmarkt. Marktkramers die willen inschrijven kunnen nog steeds terecht bij marktleider Yvan De Letter via 09 341 90 81 of yvan.deletter@assenede.be.

In ’t Goe Gevoel sluiten ze de jaarmarkt af met een liveoptreden vanaf 19.00 uur.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies