Bekendmaking

Geplaatst op 14/11/2018

Droogte erkend als landbouwramp.

De droogte in de lente en de zomer van 2018 is erkend als landbouwramp. 

 

Dit betekent dat landbouwers vanaf nu een tegemoetkomingsaanvraag kunnen indienen indien zij een vergoeding wensen voor de geleden schade die werd vastgesteld door de gemeentelijke schattingscommissies.

 

 De uiterste indieningsdatum van de tegemoetkomingsaanvraag is 28.02.2019.

De tegemoetkomingsaanvraag kan per post, via e-mail worden ingestuurd of tegen ontvangstbewijs worden afgegeven bij een buitendienst van het Departement Landbouw en Visserij door middel van het daartoe voorziene formulier dat terug te vinden is op de website http://lv.vlaanderen.be/nl/bedrijfsvoering/schadevergoeding-bij-een-landbouwramp.

 

Info: inkomenssteun.oostvlaanderen@lv.vlaanderen.be of  Virginie Lovelinggebouw, Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 101, 9000 Gent Tel 09 276 29 00

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies