Zwerfkattenvangactie in november

Geplaatst op 09/11/2018

Van 19 tot en met 23 november

Van 19 tot en met en 23 november wordt opnieuw een grote zwerfkattenvangactie georganiseerd in Assenede.

Rato vzw gaat in opdracht van het gemeentebestuur zwerfkatten vangen in de Hendekenstraat, Kasteelstraat, Sint-Sebastiaanstraat, Vlasgaardstraat, Zelzatestraat, Oosteeklo-dorp, Ter Pietestraat en Meerstraat. De gevangen genomen zwerfkatten worden naar de dierenarts gebracht, waar ze steriel worden gemaakt en daarna terug uitgezet op de plaats waar ze werden gevonden. Er wordt gevraagd aan de inwoners om hun eigen kat op deze dagen binnen te houden of te voorzien van een halsbandje. Er wordt ook gevraagd om zwerfkatten geen eten te geven gezien ze tijdens deze vangactie gelokt worden met voeding.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies