Ass'nee luept opnieuw

Geplaatst op 15/05/2019

Start op 21 juni in Bassevelde

Ass'nee Luept wordt Ass'nee Beweegt!

Ass'nee Luept krijgt na twee succesvolle edities een opvolger: Ass'nee Beweegt.
Daar waar Ass'nee Luept zich enkel focuste op de loopsport, bundelt Ass'nee Beweegt naast joggings ook wandel- en fietstochten in de gemeente Assenede.

De tweede editie van Ass’nee luept was een succes. Er namen in totaal 1.155 lopers deel aan de 4 joggings, waarvan 30 lopers uit onze eigen gemeente erin slaagden om aan alle lopen mee te doen. Bij de kinderafstanden waren er in totaal 259 deelnemers, waarvan er 178 (71%) uit onze gemeente kwamen. Op de langere afstanden waren er 896 deelnemers, waarvan er 479 (53%) uit onze eigen gemeente kwamen. Tijdens het slotmoment op zaterdag 21 september in Boekhoute kregen de kinderen een medaille en de volwassenen een Cadozabon. Daarnaast kunnen ze zich voortaan ook verfrissen met een leuke nieuwe drinkbus. De samenwerking tussen de coördinatoren van de joggings, de financiële en/of materiële ondersteuning van de sportraad, het gemeentebestuur en een aantal ondernemers zorgden opnieuw voor een geslaagde editie.

Uitbreiding

Volgend jaar wordt het concept uitgebreid naar ‘Ass’nee beweegt’. Naast lopen, zullen er ook wandeltochten en fietstochten worden aangeboden. Onze bedoeling is om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen en dit alles onder het motto #sportersbelevenmeer #Assenede!

Meer info: sportdienst Assenede, 09 218 78 98 of sport@assenede.be

  

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies