Vanaf maandag grote wegwerkzaamheden op N436 in Bassevelde

Geplaatst op 17/05/2019

Extra info voor bewoners

Maandag starten grote wegenwerken aan de N436 in het centrum van Bassevelde. Zowel in de Beekstraat (vanaf kruispunt Kraaigemstraat), de Assenedestraat als op het Haantjen wordt het wegdek vernieuwd.

Tijdens de werken wordt niet alleen het wegdek vernieuwd, maar ook de fietspaden. Ook de vluchtheuvels op het traject krijgen een opknapbeurt.

De werken zullen duren tot en met 29 mei. Op die manier moet alle hinder van de baan zijn voor de start van de jaarlijkse U13Cup, het grote internationale jeugdvoetbaltornooi dat doorgaat op de terreinen van KVV Klauwaarts Bassevelde in de Beekstraat.

Tijdens de werken zijn er twee omleidingen voorzien voor alle verkeer. Het verkeer ten noorden van de werken wordt omgeleid via het Heulken, Oude Boekhoutestraat, Dorp, Kaprijkestraat, Ooststraat (Kaprijke) en Wauterstraat (Kaprijke) in beide rijrichtingen. Het verkeer ten zuiden van de werken moet omrijden via N49, Oosthoek, Hendekenstraat, Oude Boekhoutestraat en Dorp in beide rijrichtingen.

Op het stuk tussen Dorp en Kraaigemstraat wordt niet gewerkt.

Extra info voor de inwoners:

  • Maandag kan het plaatselijk verkeer nog door in Beekstraat. Vanaf dinsdag is er geen verkeer meer mogelijk. De woningen blijven enkel te voet bereikbaar.
  • Tot en met dinsdag kan het plaatselijk verkeer nog door in het Haantjen. Vanaf woensdag is er geen verkeer meer mogelijk. Te voet blijven de woningen bereikbaar.

Info en vragen: www.wegenverkeer.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies