Aanleg verkeersplateau kruispunt Staakstraat, Sasdijkstraat en Kloosteraprilstraat

Geplaatst op 23/05/2019

Werken zullen 2,5 maand duren

Maandag 27 mei wordt gestart met de aanleg van een verkeersplateau op het kruispunt van de Staakstraat, Sasdijkstraat en Kloosteraprilstraat. De aanleg van het plateau zal zo’n 2,5 maand in beslag nemen.

De werken worden uitgevoerd door de firma Cochuyt-De Smet uit Maldegem. De huidige verkeersdrempels zijn dringend aan vervanging toe. De oude oprijelementen worden vervangen door prefab-elementen.

Twee fasen

De werken worden bewust in twee fasen uitgevoerd. Daardoor zullen automobilisten tijdens de werken ten allen tijde kunnen passeren langs Staak- en Sasdijkstraat en afdraaien richting Kloosteraprilstraat. Voor vrachtverkeer en bussen zal het moeilijk en/of onmogelijk zijn om gebruik te maken van de Kloosteraprilstraat. Daarom wordt een plaatselijke omleidingsweg voorzien. 

De kostprijs van de werken wordt geraamd op € 15.500, exclusief BTW.

Info: technische dienst – afdeling wegen en riolering , 09 341 90 83, technischedienst@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies