Snelheids- en tonnagebeperking in de Poeldijkstraat

Geplaatst op 23/05/2019

Tijdelijk extra verkeersmaatregelen

De gemeente Assenede en de gemeente Terneuzen hebben in samenspraak beslist om tijdelijk extra verkeersmaatregelen te nemen in de Poeldijkstraat.

Door het afsluiten van de Westkade bij Rosier in Sas van Gent krijgt de Poeldijkstraat heel wat extra zwaar verkeer te slikken. Dat zorgt voor bijzonder veel overlast bij de omwonenden. Om die overlast te beperken werd beslist om een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur in te voeren in de Poeldijkstraat. Een extra tonnagebeperking van maximaal 7,5 ton moet er voor zorgen dat ook het zwaar verkeer uit de Poeldijkstraat blijft. Vervoersmaatschappij Connexxion besliste eerder al om kleinere busjes in te zetten op hun route tussen Zelzate en Sas van Gent.

Info: technische dienst – afdeling verkeer en mobiliteit , 09 341 95 87, verkeer@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies