U13CUP is op zoek naar foto’s uit de oude doos

Geplaatst op 24/01/2020

Internationaal jeugdvoetbaltornooi viert zilveren jubileum met uniek boek

De U13CUP, het internationaal jeugdvoetbaltornooi in Bassevelde, viert dit jaar zijn 25ste verjaardag.

Voor een boek over deze unieke verjaardag zijn de organisatoren op zoek naar fotomateriaal, vooral van de eerste jaren toen er nog geen digitale toestellen waren. Hebt u dergelijke foto's in uw bezit en staan daar bekende voetballers of prominenten op of zijn het gewoon leuke of opvallende beelden, neem dan contact op met Herman De Groote via admin@u13cup.be. Wie weet wordt uw foto - met naamsvermelding - opgenomen in het jubileumboek.

Over de U13CUP

De U13CUP bouwde in de afgelopen 25-jaar een reputatie op tot ver buiten de landsgrenzen. Het tornooi is hofleverancier voor de Rode Duivels. Zo speelde driekwart van de huidige selectie hun eerste grote internationale matchen op het toneel van de U13CUP.

De jubileumeditie belooft dan ook sportief vuurwerk. Zo bevestigden al heel wat internationale kleppers hun deelname aan de ‘Champions League voor miniemen’. Naast de U13CUP Selectie, Selectie het Nieuwsblad, KAA Gent, Zulte Waregem, KRC Genk, Club Brugge en RSC Anderlecht komen ook PSV Eindhoven, AZ Alkmaar, BVB 09 Dortmund, Celtic FC, Juventus Turijn, FC Porto, FC KIA Teheran en Real Madrid naar Bassevelde afgezakt.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies