‘Den Aster’ gaat voor uitgebreide permanente zorg

Geplaatst op 28/02/2020

OCMW en Wit-Gele Kruis breiden samenwerking uit

De bewoners van de assistentiewoningen ‘Den Aster’ in Oosteeklo kunnen binnenkort rekenen op uitgebreide  permanente zorg. Dat is het gevolg van een samenwerking tussen het OCMW van Assenede en het Wit-Gele Kruis.

De samenwerking komt er nadat de huidige conciërge van ‘Den Aster’ besliste haar taak niet langer op te nemen. Daarom ging het OCMW van Assenede op zoek naar een oplossing. Die komt er nu dankzij een samenwerking met het Wit-Gele Kruis. Momenteel geldt een zelfde dienstverlening voor de serviceflats in de Moestuinstraat in Assenede. Dit tot grote tevredenheid van de bewoners van de serviceflats in de Moestuinstraat.

De woonassistent van het OCMW zal blijven instaan voor de dagelijkse contacten met de bewoners. De gemeentelijke poetsdienst staat in voor het onderhoud van het gebouw, de gemeentelijke technische dienst ondersteunt de bewoners via de wachtdienst van de gemeente. Op die manier vervangt het OCMW de afscheidnemende conciërge op een efficiënte manier.

Via deze weg wensen we haar te bedanken voor de samenwerking.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies