Kom op dinsdag 5 mei sportelen in Assenede

Geplaatst op 05/03/2020

Sportelen, da’s samen genieten van sport en van het leven!

Op dinsdag 5 mei is Assenede sportelhoofdstad van het Meetjesland. Die dag organiseren de gemeentelijke sportdienst en de Burensportdienst Meetjesland een sportieve dag voor actieve en minder actieve 50-plussers. Sportelen, da’s samen genieten van sport en van het leven! 

Het belooft een mooie en gevarieerde dag te worden. Je kunt proeven van kubb, badminton, yoga, curve bowl, fitness, tai chi, drums alive, pilates, lijndans, wandelen en fietsen, initiatie E-bike en nog veel meer. Je kunt ook je fysieke fitheid laten testen door het sportelteam van Sport Vlaanderen

Uniek decor

Omdat sportelen hand in hand gaat met genieten kan je tijdens het wandelen en het fietsen het unieke Asseneedse polder- en krekenlandschap verkennen.

 

Praktisch

WANNEER: dinsdag 5 mei 2020, van 9.30 tot 16.00 uur

WAAR: sporthal Assenede, Kapelledreef 4, 9960 Assenede

ORGANISATIE: Burensportdienst Meetjesland i.s.m. sportdienst Assenede en Sport Vlaanderen

Tijdens de middag kan je kiezen voor een eigen lunchpakket, een heerlijke koude schotel of een broodje. We sluiten deze sportieve dag af met GRATIS taart, koffie en muziek.

Een volledige dag sportelen kost € 6,00, een halve dag € 4,00.

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 21 april via de sportdienst of via de speciale sportelflyers die je binnenkort kunt vinden in de sporthal, het gemeentehuis, de bib…

Deelnemende sportdiensten zijn Eeklo, Evergem, Kaprijke, Lievegem, Maldegem, Sint-Laureins, Zelzate en Assenede.

 

Duurzaam

Denk aan het klimaat en kom met de fiets naar Assenede of neem deel aan het georganiseerd busvervoer (gratis) vanuit de verschillende gemeenten. Wie een eigen drinkbus meebrengt (i.p.v. plastieken waterflesjes) maakt kans op een leuke prijs!

Info: Sportdienst Assenede, 09 218 78 98 of sport@assenede.be.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies