Krijgt Assenede een Prins of Prinses Carnaval in 2022?

Geplaatst op 13/10/2021

Op zaterdag 4 december valt het verdict.

Krijgt Assenede een Prins of Prinses Carnaval 2022?  Prins Tim daagt regerend Prinses Sarah uit.

 

Krijgt Assenede een Prins of een Prinses Carnaval in 2022? Op zaterdag 4 december doen Tim Van De Velde (29) en regerend Prinses Carnaval Sarah Keisse (31) een gooi naar de titel tijdens de jaarlijkse Prins- of Prinsesverkiezing.

Als Prinses Sarah het haalt wordt ze automatisch ook Keizerin Carnaval, zo regeert ze al twee jaar na elkaar over de carnavalsgemeente nummer één van het Meetjesland. Een derde regeerperiode levert automatisch de titel van Keizerin Carnaval op. Ze zal het evenwel niet cadeau krijgen. Zo was ook Tim Van De Velde in 2014 al eens Prins Carnaval van Assenede. Ook hij weet wat het is om een prinsenverkiezing te winnen.

Beide kandidaten kijken de verkiezingsavond vol goesting tegemoet. “Ik ben blij dat er met Tim een uitdager is opgestaan”, zegt Sarah. “Het keizerschap wil je niet in de schoot geworpen krijgen, maar moet je verdienen. Ik kijk enorm uit naar de verkiezingsavond. Het wordt een fantastische tweestrijd.”

Ook Tim kijkt er naar uit. “Met Sarah heb ik uiteraard een sterke tegenkandidaat, maar wie niet waagt…. Ik kijk er al naar uit om campagne te beginnen voeren. 4 december wordt een plezante avond voor wie van carnaval houdt in Assenede.”

Komende dinsdag 19 oktober beginnen de twee kandidaten aan hun campagne tijdens de winterjaarmarkt in Assenede.

De Prins- en Prinsesverkiezing gaat sinds enkele jaren door in de loods van Tienerclub in de Heremietstraat 2 in Assenede.

Aanvang 20.11 uur, einde rond 2.00 uur. Kaartjes kosten €3,00 in voorverkoop en €5,00 aan de kassa.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies