Alle wegen leiden dit najaar naar de bib

Geplaatst op 19/10/2021

Victor Van Holle wint uniek fleecedekentje

Alle wegen leiden dit najaar naar de bib: Victor wint uniek fleecedekentje

Alle wegen leiden dit najaar naar de bib. Dat is de campagne waarmee de Meetjeslandse bibliotheken en Comeet Cultuuroverleg Meetjesland de bibbezoeker naar de bib willen lokken.

Eén van de ludieke acties binnen deze campagne is de zoektocht naar een uniek ‘bibdekentje’. Elke week duikt het fleecedekentje op in een andere gemeente in het Meetjesland. Via sociale media krijgen de Meetjeslandse bibliotheekbezoekers hints waar het dekentje zich bevindt. Wie het bibliotheekdekentje als eerste ontdekt en erin slaagt het vooraf afgesproken voorwerp mee te brengen, mag het dekentje mee naar huis nemen.

In Assenede lag het dekentje afgelopen weekend in de buurt van het beeld van ‘de Kasseibijter’. Victor Van Holle slaagde er als eerste in het dekentje te ontdekken. Hij kruipt dit najaar onder het warme dekentje met een spannend boek of een leuke strip.

Ook de andere bibliotheekbezoekers kunnen nog een dekentje winnen door een kleurplaat af te halen bij de bibliotheek en die nadien ingekleurd af te geven in de bib. De wedstrijd loopt nog tot eind november.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies