Groepsaankopen spouwmuurisolatie en hoogrendementsglas

Geplaatst op 05/10/2021

Twee infomomenten in oktober

Energiehuis Veneco organiseert groepsaankopen spouwmuurisolatie en hoogrendementsglas

…met verhoogde premie en gratis energie-advies

Wist je dat je jouw wooncomfort eenvoudig kan verhogen én tegelijk kan besparen op je energiefactuur door te investeren in spouwmuurisolatie en/of hoogrendementsglas? Een win-win! Om je een extra duwtje in de rug te geven, organiseert Energiehuis Veneco samen met jouw gemeente twee groepsaankopen. Bovendien maak je momenteel aanspraak op een verhoogde premie via Fluvius.

Voor beide groepsaankopen selecteerden we op zorgvuldige wijze betrouwbare aannemers uit de regio. Na jouw inschrijving komt een expert thuis bij je langs. Hij controleert de spouwmuur of meet de beglazing op. Daarna ontvang je een offerte op maat van jouw wensen. Vervolgens beslis je zelf of je de werken al dan niet laat uitvoeren.

Gratis begeleiding door benovatiecoach Energent

Energent zorgt voor werfopvolging en begeleiding bij het aanvragen van premie(s). Je staat er dus niet alleen voor en kan alles zonder zorgen uit handen geven, mét kwaliteitsgarantie en aan een voordelige prijs via de groepsaankoop.

‘Benoveren’ = beter renoveren

Als slot van het traject krijgt elke deelnemer aan de groepsaankoop gratis een screening van zijn volledige woning door een energie-adviseur van Energent of Woonwijzer Meetjesland. Zo krijg je geheel vrijblijvend een beeld over andere interessante energiebesparende maatregelen in de toekomst. 

Alle voordelen op een rijtje

  • Gratis en vrijblijvende opmaak van een offerte.
  • Voordelige prijs door de groepsaankoop.
  • Verhoogde premie van Fluvius in 2021 (HR-glas: 16 euro/m2; spouwmuurisolatie: 5 euro/m2).
  • Fris in de zomer, warm in de winter: zowel spouwmuurisolatie als hoogrendementsglas verhogen het comfortgevoel in alle seizoenen door het bekomen van een stabielere binnentemperatuur.
  • Zekerheid over kwalitatieve uitvoering door een gecertificeerde aannemer uit de regio.
  • Jouw woning stijgt in waarde.
  • Energie-advies door benovatiecoach Energent, als burgercöoperatie een niet-commerciële partij.

Inschrijven

Meld je nu aan voor een gratis expertise en vrijblijvende offerte:

Groepsaankoop spouwmuurisolatie

Groepsaankoop hoogrendementsglas

Digitaal infomoment

Toch nog twijfel? In het najaar organiseren we twee digitale infomomenten over de voordelen van beide renovatiemaatregelen en het precieze verloop van de twee groepsaankopen:

  • Donderdag 14 oktober 2021 om 19.30 uur over spouwmuurisolatie
  • Dinsdag 26 oktober 2021 om 19.30 uur over hoogrendementsglas

Schrijf je nu al in via www.veneco.be/glas, www.veneco.be/spouwmuur of groepsaankoop@veneco.be. Enkele dagen voordien ontvang je een deelnamelink.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies