Eindejaarsactie Klaver Vier

Geplaatst op 30/11/2021

zit in een nieuw jasje!

Eindejaarsactie Klaver Vier in een nieuw jasje: “Elke week kans op 45 waardebonnen van 25 euro” 

Op 1 december start de Klaver Vier-eindejaarsactie in Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo. Bij maar liefst 45 handelaars kan je elke week een waardebon van 25 euro winnen. Op het einde wordt ook nog eens superwinnaar geloot die met een gloednieuwe fiets ter waarde van 2.500 euro naar huis mag. 

De eindejaarsactie vindt plaats van 1 tot en met 31 december

Winnen is eenvoudig. Wie een aankoop doet bij één van de 45 deelnemende handelaars, kan daar zijn gegevens achterlaten. Elke week wordt per deelnemende handelaar een winnaar uitgeloot. Die wint een waardebon van 25 euro. Dat betekent dat er 4 weken lang elke week maar liefst 45 waardebonnen van 25 euro worden verloot. 

Op het einde van de maand wordt uit al de deelnemers ook nog eens een superwinnaar getrokken die naar huis maag met een nagelnieuwe fiets te waarde van 2.500 euro. 

De deelnemende handelaars herken je aan de affiche voor het raam of vind je hier terug.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies