Uitbreiding zone 30 in Bassevelde

Geplaatst op 01/12/2021

Voortaan ook deels zone 30 in de Assenedestraat en de Beekstraat

Voortaan ook deels zone 30 in Assenedestraat en Beekstraat

De zone 30 in het centrum van Bassevelde werd uitgebreid. Zo geldt er voortaan ook zone 30 in een deel van de Assenedestraat en de Beekstraat.

De beslissing komt er in samenspraak tussen de gemeente Assenede en de diensten van het Agentschap Wegen en Verkeer.

Tot voor deze uitbreiding begon de zone 30 bij het binnenrijden van Basseveldedorp. Bij het afdraaien was het echter niet altijd voor alle automobilisten even duidelijk dat ze een zone 30 binnenreden.

Om de zichtbaarheid van de zone 30 te vergroten, werd nu beslist de zone 30 uit te breiden tot in de Assenedestraat en de Beekstraat. De gemeentelijke technische dienst plaatste ondertussen de nodige verkeersborden. Op die manier kan er geen verwarring meer zijn waar de zone 30 in het centrum van Bassevelde begint en eindigt.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies