Lieselotte Van Hoecke is nieuwe voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst

Geplaatst op 17/12/2021

Alex Meulebroeck neemt na twintig jaar afscheid als schepen

Een bijzondere gemeenteraad gisteren in Assenede. Zo legde Lieselotte Van Hoecke de eed af als nieuwe voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Lieselotte neemt het roer over van Hilde Baetslé die op haar beurt afscheidnemend schepen Alex Meulebroeck vervangt. Hilde Baetslé neemt voorlopig alle bevoegdheden over van Alex Meulebroeck.

Lieselotte Van Hoecke zit van het begin van deze legislatuur in de gemeenteraad. Gisteren legde ze de eed af als voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Ze wordt ook toegevoegd aan het college van burgemeester en schepenen.

Alex Meulebroeck werd in 2001 voor het eerst schepen. Hij is met andere woorden twintig jaar actief als schepen voor de gemeente Assenede. Alex blijft actief als gemeenteraadslid en bestuurslid van het Autonoom Gemeentebedrijf.

Hilde Baetslé legde de eed af als schepen. Voorlopig neemt ze alle bevoegdheden over van Alex Meulebroeck. Zo is ze bevoegd voor openbare werken, nutsmaatschappijen, waterlopen, gebouwen, ruimtelijke ordening en omgeving.

Begin januari worden de nieuwe bevoegdheden binnen het college van burgemeester en schepenen opnieuw bekeken. Door de wissels komt er hier en daar mogelijks ook een bevoegdheidswissel.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies