‘Bijenkorf’ opent de deuren als stille studieruimte

Geplaatst op 22/12/2021

Studenten kunnen elke dag komen blokken van 8.30 tot 19.00 uur

Vanaf maandag 27 december doet gemeenschapscentrum ‘de Bijenkorf’ opnieuw dienst als stille studieruimte voor studenten die op zoek zijn naar een plek om te blokken.

Net als vorig jaar wil het gemeentebestuur van Assenede alle studenten helpen om van hun examens een succesverhaal te maken. Daarom werd beslist om gemeenschapscentrum ‘de Bijenkorf’ opnieuw in te richten als stille studieruimte.

Studenten kunnen er tijdens de kerstvakantie elke weekdag van 8.30 tot 19.00 uur komen blokken in één van de vele vergaderzalen. Op 31 december, oudejaarsdag, blijft ‘de Bijenkorf’ uitzonderlijk één dagje gesloten. Als blijkt dat er voldoende interesse is, opent de stille studieruimte na de kerstvakantie ook in het weekend de deuren.

Wie wil komen blokken, dient vooraf telefonisch te reserveren via 09 341 90 80.

Succes aan alle studenten, Blok ze!

Info: Jeugddienst, 09 341 90 80, jeugd@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies