Initiatief Buitenschoolse Opvang zoekt enthousiaste begeleid(st)ers

Geplaatst op 24/02/2021

Voor vrijblijvend kennismakingsgesprek

Initiatief Buitenschoolse Opvang is op zoek naar enthousiaste begeleid(st)ers voor vrijblijvend kennismakingsgesprek

Werk je graag met kinderen en ben je op zoek naar een warm enthousiast team om die passie te delen? Dan is werken voor het Initiatief Buitenschoolse Opvang van de gemeente Assenede misschien wel iets voor jou. Hebben we jouw interesse gewekt? Kom dan vrijblijvend op gesprek.

Het Initiatief Buitenschoolse Opvang, kortweg IBO, is goed ingeburgerd in de gemeente Assenede. Zo goed dat we de laatste tijd helpende handen te kort komen om alle kinderen op te vangen. Daarom is het IBO dringend op zoek naar versterking. Werk je graag met kinderen en lijkt de job van IBO-begeleid(st)er je wel iets? Neem dan zeker contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we dan wat jouw toekomstmogelijkheden zijn binnen onze organisatie. Ons warme en enthousiaste team is alvast klaar om je met open armen te ontvangen.

Geïnteresseerd? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met IBO-coördinator Tilly Coene via 09 228 17 40 of tilly.coene@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies