Woensdag 21 april Nationale Buitenspeeldag: “Buiten spelen…!? Da pakken ze ons nie af!”

Geplaatst op 15/04/2021

Jeugddienst bundelt alle speelplekken in een handige speelkaart

Woensdag 21 april is het nationale buitenspeeldag. Daarom pakken onze jeugdige speelpleinhelden Flo en Floerke dit jaar uit met een unieke speelkaart. De kaart bundelt alle plekken in onze gemeente waar je zorgeloos kunt buitenspelen. Je vindt de kaart in het gemeentelijk infoblad van april, kan de kaart afhalen op de gemeentelijke diensten of hier downloaden.

Woensdag 21 april kan je op al deze plekken ook een schatkaart vinden met een extra uitdaging. Ga jij mee op zoektocht en win een buitenspeelpakket?

Kom op de buitenspeeldag van 21.04.2021 naar één (of meerdere!) van de 11 locaties op de speelkaart en ontdek ter plaatse welke opdracht Flo en Floerke voor jullie hebben bedacht. Bovendien hebben ze zich op elke locatie verstopt, kan jij ze vinden? Wie Buiten komt op deze hopelijk stralende dag maakt kans op een leuk buitenspeelpakket.

Hoe? Neem een foto en post deze op facebook met #dezomervanFloenFloerke of #Assenede of verstuur hem via mail naar jeugd@assenede.be

Bij deze lanceren we ook een oproep. -> Ken jij nog leuke speelplekjes die niet op de kaart staan? Laat het ons weten via Jeugd@assenede.be.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies