Winnaars fotoactie carnavalswandeling bekend

Geplaatst op 09/04/2021

Bedankt om massaal deel te nemen!

Na lang wikken en wegen en vooral een massa foto’s bekijken heeft de Werkgroep Carnaval Assenede twee winnaars gekozen van de fotowedstrijd die het organiseerde tijdens hun succesvolle carnavalswandeling. Petra De Roo en haar coronabubbel gaan lopen met de prijs voor mooist verklede groep, Maria Van Kerkvoorde uit de Hoogstraat pakte uit met de mooiste vitrine. Ze krijgen beiden een Cadozabon van 30 euro.

De carnavalswandeling was een groot succes. Honderden carnavalisten kwamen wandelen langs het parcours van de jaarlijkse carnavalsstoet en dompelden zich op die manier onder in de rijke traditie van ons carnaval. De Werkgroep Carnaval riep via een fotowedstrijd op om dat zoveel mogelijk in carnavalstenue te doen, inwoners konden dan weer hun vitrine versieren. Een oproep die massaal gehoor kreeg.

De Werkgroep Carnaval wil iedereen van harte bedanken voor het enthousiasme. Wat door corona dreigde een ‘jaar nul’ te worden, werd dankzij het enthousiasme van gans de gemeente toch nog een onverwachts succes. Eén ding is zeker: carnaval is meer dan traditie in Assenede, het is een deel van onze identiteit.

Alle winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Bedankt voor het enthousiasme en tot volgend jaar op carnaval! Volgend jaar start carnaval in Assenede op woensdag 23 februari en eindigt het op zondag 6 maart met de jaarlijkse carnavalsstoet. We kijken daar nu al naar uit.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies