Kom studeren in 'de Bijenkorf'

Geplaatst op 21/05/2021

Gemeenschapscentrum ingericht als stille studieruimte

Gemeenschapscentrum ‘de Bijenkorf’ wordt van 22 mei tot en met 2 juli ingericht als stille studieplek voor studenten.

Je kan er komen studeren van 9.00 tot 19.00 uur. We vragen wel de nodige coronamaatregelen in acht te nemen. Zo vragen we studenten om in de stille studieplek voldoende afstand te houden, bij het binnenkomen en verlaten van de stille studieplok steeds een mondmasker te dragen en zelf tafel en stoel te ontsmetten na het studeren. Studenten kunnen gebruik maken van het wifinetwerk van ‘de Bijenkorf’. Wie komt studeren dient een dag op voorhand en vóór 12.00 uur (voor vandaag maken we hierop een uitzondering) te reserveren bij jeugdconsulente Joke De Vos via 09 341 90 80.

Aan al onze studenten: Veel succes met de examens! We duimen voor jullie.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies