Limited Edition Cadoza nog hele zomer geldig

Geplaatst op 27/05/2021

Gebruik hem voor een terrasje, de kapper of een bezoekje aan de nagelstyliste,....

Eind vorig jaar kreeg elk gezin in Assenede een ‘limited edition Cadoza-bon’ van 5 euro in de brievenbus. Deze bon was geldig tot en met 31 mei 2021. Er werd nu beslist om de geldigheid van de bon te verlengen tot het einde van de zomer. Op die manier kan je de Limited Edition Cadoza ook spenderen bij onze lokale horecazaken, de kapper of de nagelstyliste,….

In totaal werden 10.500 bonnen verdeeld. Elk gezin uit onze gemeente ontving een persoonlijk exemplaar in het daarvoor speciaal gecreëerde Cadozine. Voor kwetsbare gezinnen werden extra exemplaren gedrukt.

Uit recente cijfers blijkt dat heel wat bonnen nog niet ingewisseld werden. Om iedereen de kans te geven hun ‘limited edition Cadoza’ in te ruilen, werd nu beslist de inruiltermijn ter verlengen tot en met 31 augustus.

Goed nieuws voor de horeca en de contactberoepen die de eerste helft van dit jaar dicht moesten blijven vanwege de coronamaatregelen. Daarom durven we ook oproepen om de ‘limited edition Cadoza’ bij deze sectoren te besteden. Neem hem mee op een terrasje of gebruik de bon voor een bezoek aan de kapper of de nagelstyliste.

Uiteraard laten we jezelf graag beslissen. De boodschap blijft: gebruik de ‘limited edition Cadoza’! Op die manier steun je een lokale handelaar en investeer je mee in onze lokale economie. Hoe meer bonnen er ingeruild worden, hoe beter voor iedereen!

Voor een overzicht van de deelnemende handelaars kan je terecht op www.cadozine.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies