Asfalteringswerken in de Oude Boekhoutstraat

Geplaatst op 28/05/2021

U moet plaatselijk omrijden

Volgende week starten asfalteringswerken in de Oude Boekhoutestraat. Later staan ook de Molenstraat en een deeltje van de Kapellestraat nog op de planning.

In alle straten wordt de toplaag afgefreesd en een nieuwe voorzien. Tegen begin juli zouden de werken in alle drie de straten afgerond moeten kunnen zijn. Uiteraard afhankelijk van eventueel weerverlet. De werken worden geraamd op €115.000.

Door de start van de werken dient de Oude Boekhoutestraat volledig afgesloten te worden. Er is een omleiding via Dorp, Assenedestraat, Haantjen, Hendekenstraat en Stationsstraat in beide rijrichtingen of Hazenstraat, Doodhoek, Hooghofstraat, ook in beide rijrichtingen. Fietsers rijden om via Dorp, Nieuwe Boekhoutstraat, Heulken en Spoorwegstraat in beide rijrichtingen.

Van zodra er duidelijkheid is over de timing van de werken in de andere straten brengen we jullie op de hoogte.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies