Dienst omgeving

Geplaatst op 05/05/2021

opent online afsprakenloket

Dienst Omgeving opent online afsprakenloket

Wie in Assenede een afspraak wil met de dienst Omgeving kan voortaan eenvoudig een afspraak boeken via de gemeentelijke website.

Eerder openden ook de dienst Burgerzaken en het recyclagepark al een dergelijk digitaal afsprakensysteem. Dat afsprakensysteem kwam er naar aanleiding van de coronacrisis en de bijhorende maatregelen. Zo is het gemeentehuis voorlopig enkel te bezoeken op afspraak. Na interne evaluatie werd besloten een gelijkaardig systeem op poten te zetten voor de dienst Omgeving.

Binnen het afsprakensysteem kan je een keuze maken of je een afspraak wilt met de afdeling milieu of de afdeling stedenbouw. Je kan er onder andere ook aanduiden of je een dossier wil inkijken of gewoon inlichtingen wil bekomen.

Met het nieuwe afsprakensysteem hopen we als gemeentebestuur tegemoet te komen aan de vraag van de burger om maximaal digitaal bereikbaar te zijn en tegelijkertijd onze dienstverlening verder uit te breiden.

Momenteel wordt onderzocht of ook andere diensten in aanmerking komen voor een online afsprakensysteem. Na de coronacrisis zal ook geëvalueerd worden in welke vorm het systeem verder zal blijven bestaan. Een afspraak maken kan eenvoudig via https://www.assenede.be/nl/afspraak-maken

Burgers die digitaal niet zo sterk onderlegd zijn, kunnen ook nog steeds afspraken maken via 09 341 95 95.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies