Ontdek onze 'Zomer vol Verhalen'

Geplaatst op 22/06/2021

Via uitgestippelde wandel- en fietsroutes

 

Ontdek onze ‘Zomer vol verhalen’

 

De zomer staat in Assenede bol van de verhalen. Op maar liefst zestien verrassende locaties staan onze virtuele verhalenvertellers deze zomer klaar om je hun unieke verhaal te vertellen. Bekende verhalen met een originele twist of verborgen pareltjes die doen verlangen naar meer. De verhalen worden ontsloten via een QR-code.

Om wandelaars en fietsers op weg te helpen ontwikkelden we een unieke fiets- en wandelkaart die de verhalenplekjes met elkaar verbindt. Het enige wat je nodig hebt, is een gezonde portie goesting in de zomer en onze verhalen. De zomer vol verhalen is er voor jonge en minder jonge verhalenliefhebbers. Iedereen die houdt van wandelen, fietsen en verhalen.

Tijdens de zomer vol verhalen kan je kiezen tussen 4 verhalenlussen: een lus in Assenede, Bassevelde, Boekhoute of Oosteeklo. Voor de echte verhalenliefhebbers is er ook een verhalenfietsroute die de vier verhalenlussen met elkaar verbindt.

Een zomer vol horecaverhalen

Geen betere plek om verhalen te ontdekken dan bij onze lokale horeca. Maar liefst 31 horecazaken staan klaar om je hun unieke verhaal te vertellen. Wat zeg nu zelf, de beste verhalen hoor je toch altijd aan de toog of aan een restauranttafeltje?

Scan de QR-code op de bierviltjes en geniet bij een goed glas of een lekker bord eten van hun unieke verhaal.

Ga je op terras? Goed idee! Neem dan zeker een ‘terrasfie’ en deel die via Facebook of Instagram met de #AssenedeTerrast. Wie weet win je ook nog een Cadozabon!

Ontdek alle horecaverhalen op www.assenede.be/zomervolverhalen

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies