Gemeentelijke feestcommissie schenkt 800 scholieren ‘kermiskaart’.

Geplaatst op 29/06/2021

Om de vakantie feestelijk in te zetten.

Gemeentelijke feestcommissie schenkt 800 scholieren ‘kermiskaart’: “Willen vakantie goed inzetten”

 

Van 2 tot en met 6 juli is het kermis in Assenede. Om de vakantie feestelijk in te zetten, schenkt de gemeentelijke feestcommissie alle lagere schoolkinderen uit de gemeente Assenede een ‘kermiskaart’.

Met de kaart kunnen kinderen een aantal gratis ritjes maken op de kermis of krijgen ze korting of extra jetons bij de foorkramers. “Corona was voor niemand gemakkelijk. De laatste weken zijn de cijfers in onze gemeente erg hoopgevend. Daarom hopen we de mensen op een coronaveilige manier naar de kermis te lokken. Geen betere plek om van onze herwonnen vrijheid te genieten dan op de kermis”, klinkt het bij de gemeentelijke feestcommissie.

Daarom trakteren ze alle scholieren uit onze gemeente op een kermiskaart. “Met de kaart krijg je een gratis ritje op de botsauto’s en het paardenmolentje, extra jetons bij het lunapark of extra eendjes bij het viskraam,…. We willen er komend weekend een echt kinderfeest van maken. En terwijl de kinderen genieten op de kermis, kunnen hun ouders genieten van een heerlijk terrasje.”

Op 6 juli is er voor het eerst sinds de uitbraak van corona ook opnieuw jaarmarkt in Assenede. “Daar kijken we allemaal zo hard naar uit. Ook tijdens de jaarmarkt kunnen de kermiskaarten trouwens gebruikt worden”, besluiten ze bij de gemeentelijke feestcommissie.

Wie tijdens de kermis een terrasje doet maakt trouwens ook nog steeds kans om Cadoza-bonnen te winnen door een ‘terrasfie’ te maken en die foto te delen via sociale media met #AssenedeTerrast. De vier winnaars voor de maanden mei en juni worden op 6 juli, de dag van de jaarmarkt, bekend gemaakt.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies