Heel Assenede supportert voor jou, Lotte

Geplaatst op 15/07/2021

Assenede tijdens Olympische Spelen als één blok achter Lotte Kopecky

Op 15 juli verscheen op het dorpsplein van Assenede een grote banner met daarop een foto van Olympiër Lotte Kopecky en de slogan ‘Heel Assenede supportert voor jou, Lotte’. Het begin van een zomerse campagne waarmee we als gemeenschap tonen dat we tijdens de Olympische Spelen als één blok achter onze eigen wielerkampioene staan.

Lotte Kopecky is op 15 juli vertrokken naar Tokio voor de Olympische Spelen. De inwoonster van Assenede is één van onze grootste kansen op Olympisch eremetaal. Zondag 25 juli start ze in de Olympische wegrit en op vrijdag 6 augustus doet ze samen met Jolien D’Hoore een gooi naar het goud in de ploegkoers. Lotte sluit haar spelen af op 8 augustus op de omnium.

Affichecampagne

Met deze zomerse en sportieve campagne willen we samen met Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie laten weten dat Assenede als één blok achter Lotte Kopecky staat. Naast een banner op het dorpsplein komen er ook welkomstborden aan alle invalswegen naar Assenede met daarop dezelfde slogan. Er komt ook een affichecampagne waarbij inwoners een affiche kunnen afhalen om voor het raam te hangen. Op die manier kunnen ze tonen dat ze Lotte steunen in haar race naar Olympisch eremetaal. De affiches zijn vanaf maandag beschikbaar aan de balie van het gemeentehuis. Je kan de affiche ook downloaden onderaan dit artikel. 

Tegelijkertijd hopen we met de campagne onze jonge sporters te inspireren. Wie weet zit de volgende Lotte Kopecky nu wel op de schoolbanken in onze gemeente.

Assenede draagt sport heel hoog in het vaandel.  Lotte is het gedroomde uithangbord. Daarom schreeuwen we het deze zomer uit: ‘Heel Assenede supportert voor jou, Lotte!’ ‘Maak ons trots!’

Download hier de affiche om Lotte te steunen

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies