Steun de slachtoffers van de watersnood in ons land

Geplaatst op 17/07/2021

Assenede sluit zich aan bij initiatief Rode Kruis-Vlaanderen en Croix-Rouge de Belgique

Heel het land leeft mee met de slachtoffers van de watersnood in ons land. Ook in Assenede worden allerlei hartverwarmende acties op touw gezet. Als gemeentebestuur bekijken we momenteel waar we kunnen ondersteunen. Op vraag van provinciegouverneur Carina Van Cauter zetten we alvast mee onze schouders onder het initiatief van Rode Kruis-Vlaanderen en Croix-Rouge de Belgique, die de handen in elkaar  om de noodhulp naar aanleiding van de overstromingen te coördineren.

Het gaat om:

  • Financiële solidariteit: via het rekeningnummer BE70 0000 0000 2525 kan iedereen die dat wil een gift storten.
  • Helpende handen gezocht: kandidaat-vrijwilligers kunnen zich via een platform aanmelden en worden verder op de hoogte gehouden van taken die zich aandienen. Via datzelfde platform kunnen hulpvragen ingediend worden. Bedrijven die een bijdrage willen leveren, kunnen contact opnemen met relatiebeheer@rodekruis.be.

Alle informatie over dit nationaal initiatief is terug te vinden op de website https://www.rodekruis.be/helpenhelpt/.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies