Assenede maakt 5.000 euro aan noodhulp vrij voor slachtoffers van watersnood in ons land

Geplaatst op 21/07/2021

In naam van alle Assenedenaren

De gemeente Assenede maakt 5.000 euro aan noodhulp vrij voor de slachtoffers van de watersnood in ons land. Het geld zal worden overgemaakt aan het Rode Kruis dat de noodhulp ter plaatse coördineert.

De watersnood in ons land liet geen enkele Assenedenaar onberoerd. Vlak na de rampspoed was de roep om acties op touw te zetten erg groot. Vanuit de federale regering en de provinciegouverneur werd opgeroepen in te zetten op gecoördineerde hulp. Vandaar dat de gemeente Assenede nu beslist om 5.000 euro aan noodhulp vrij te maken en door te storten aan het Rode Kruis. De schenking gebeurt namens alle inwoners van Assenede. Gisteren werd op het plein voor het gemeentehuis nog een indrukwekkende minuut stilte gehouden door de gemeente- en politiediensten. Assenede leeft mee met alle slachtoffers en wil meehelpen aan de heropbouw van het getroffen gebied.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies