Maak deel uit van 'De Leesjury'

Geplaatst op 18/08/2021

Het Leesjury-jaar loopt van maandag 2 augustus 2021 t.e.m. maandag 18 april 2022.

Maak deel uit van ‘De Leesjury’

De Leesjury is de grootste jonge lezersjury van Vlaanderen, voor kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar. Ook jij kan lid worden van ‘De Leesjury’. De juryleden lezen zes of acht boeken afhankelijk van de leeftijdsgroep.

Het Leesjury-jaar loopt van maandag 2 augustus 2021 tot en met maandag 18 april 2022 (einde paasvakantie).

Wat doe je als Leesjurylid?

Je leest 6 of 8 nieuw verschenen boeken en geeft ze een korte beoordeling. Op het einde van het leesjaar maken we dan de top 3 van de liefst gelezen boeken in elke leeftijdscategorie bekend. We maken deze bekend in onze bib, maar sturen ze ook door naar Iedereen Leest, die alle inzendingen verzamelt en er een Vlaamse top 3 mee samenstelt. Voor de juryleden die alle boeken lezen en beoordelen voorzien wij een beloning.

Vorig leesjaar deden in Vlaanderen meer dan 11.000 jonge lezers mee! Kom naar de bib en lees mee met de grootste jonge lezersjury van Vlaanderen! We geven je alle nodige uitleg en zetten je graag op weg.

Info: Bib Assenede, bibliotheek@assenede.be of 09 344 80 44

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies