Zomerkermis in Oosteeklo

Geplaatst op 03/08/2021

Van vrijdag 13 augustus tot en met woensdag 18 augustus.

Het is kermis in Oosteeklo!

Van vrijdag 13 augustus tot en met woensdag 18 augustus viert Oosteeklo kermis. Op dinsdag 17 augustus is er ook weer avondmarkt vanaf 17.00 uur!

De kermisattracties openen vrijdag 13 augustus om 18.00 uur, zaterdag en zondag opent de kermis telkens vanaf 15.00 uur, op maandag en dinsdag vanaf 16.00 uur, op woensdag vanaf 14.00 uur. De foorkramers stellen op vanaf dinsdagavond 19.00 uur. De Koning Albertstraat wordt verkeersvrij gemaakt tijdens de openingsuren van de kermis vanaf het kruispunt met Oosteeklo-Dorp tot Koning Albertstraat 12. Er is plaatselijk een omleiding voorzien. De handelszaken in de Koning Albertstraat blijven bereikbaar.

Coronamaatregelen

Het spreekt voor zich dat de geldende coronamaatregelen in acht genomen worden. 

Fijne veilige kermis aan iedereen!

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies