IBO is dringend op zoek naar versterking

Geplaatst op 16/09/2021

Concreet gaat het over een deeltijdse tewerkstelling van 19/38 uur.

Werk je graag met kinderen en ben je op zoek naar een warm enthousiast team om die passie te delen? Dan is werken voor het Initiatief Buitenschoolse Opvang misschien wel iets voor jou. Het team is er dringend op zoek naar versterking.

Het Initiatief Buitenschoolse Opvang, kortweg IBO, is goed ingeburgerd in onze gemeennte. Zo goed dat we de laatste tijd helpende handen te kort komen om alle kinderen op te vangen. Daarom is het IBO dringend op zoek naar versterking. Werk je graag met kinderen en lijkt de job van IBO-begeleid(st)er je wel iets?

Concreet gaat het over een deeltijdse tewerkstelling van 19/38 uur.

Geïnteresseerd? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met IBO-coördinator Tilly Coene via 09 228 17 40 of tilly.coene@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies