Zwerfkattenvangactie in september

Geplaatst op 21/09/2021

Van 27 tot en met 30 september.

Zwerfkattenvangactie in september

Van 27 tot en met 30 september wordt opnieuw een grote zwerfkattenvangactie georganiseerd in Assenede.

Rato vzw gaat in opdracht van het gemeentebestuur zwerfkatten vangen in Heide, Sint-Sebastiaanstraat, Antwerpse Heirweg, Landweg, Grote Tiendewijk, Terpietestraat, Groedestraat, Rijschootstraat en Beekstraat. De gevangen genomen zwerfkatten worden naar de dierenarts gebracht, waar ze steriel worden gemaakt en daarna terug uitgezet op de plaats waar ze werden gevonden. Er wordt gevraagd aan de inwoners om hun eigen kat op deze dagen binnen te houden of te voorzien van een halsbandje. Er wordt ook gevraagd om de zwerfkatten geen eten te geven gezien ze tijdens de vangactie gelokt worden met voeding.

Info Milieudienst, 09 341 95 92, milieu@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies