Oktober is maand van de markt in Assenede

Geplaatst op 30/09/2021

Spaar stempels en maak kans op mooie prijzen!

Van 1 tot en met 30 oktober organiseren we in Assenede opnieuw een ‘maand van de markt’. Daarmee volgen we het voorbeeld van de provincie om het marktgebeuren in Oost-Vlaanderen een boost te geven.

Oktober staat in het teken van de markt. De provincie Oost-Vlaanderen organiseert daarom van 4 tot en met 10 oktober de ‘Week van de Markt’. Tijdens die week krijg je bij al het leuks en lekkers dat je op de markt koopt, stempels om mooie prijzen te winnen. In Assenede doen we er zelfs een schepje bovenop en maken we er een maand van de markt van.

Van 1 tot en met 30 oktober kan je stempels sparen op de markt. Elke volle spaarkaart van drie stempels maakt kans op mooie prijzen. Met deze actie hopen we onze lokale marktkramers een hart onder de riem te steken en de beleving rond onze wekelijkse dinsdagmarkt te vergroten.

We zien jullie graag op de markt! Tot op dinsdag, marktdag!

Info: Marnix Steenbeke, 0475 20 62 42, marnix.steenbeke@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies