Kruispunt N49/E34 met Nieuwburg tot eind september afgesloten

Geplaatst op 09/09/2021

Om veiligheidsredenen

Om veiligheidsredenen en op vraag van de politie wordt het kruispunt van de N49/E34 met Nieuwburg tijdelijk afgesloten. Het Agentschap Wegen en Verkeer is er momenteel bezig met het verlengen van de afslagstrook.

Deze week is het Agentschap Wegen en Verkeer gestart met het verlengen van de linkse afslagstrook aan het kruispunt Nieuwburgstraat in Assenede. Dat levert volgens de politie gevaarlijke situaties op. Daarom werd op vraag van het verkeerscentrum beslist om het kruispunt van de N49/E34 met Nieuwburg met onmiddellijke ingang tijdelijk af te sluiten. Het is hierbij niet langer mogelijk de N49/E34 te dwarsen of op te rijden. Deze regeling blijft gelden tot het einde der werken, vermoedelijk 1 oktober.

Info: Agentschap Wegen en Verkeer: https://wegenenverkeer.be

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies