Vrijdag visdag in dorpsrestaurant Bass’Cul

Geplaatst op 12/01/2022

Een maaltijd kost 6,50 euro

Vrijdag is voortaan visdag in dorpsrestaurant  ‘Bass’Cul’. Daarmee breidt het OCMW de openingsdagen van het sociaal restaurant in Bassevelde een dagje uit.

In lokale dienstencentra De Piramide in Assenede en De Aster in Oosteeklo kon je al elke weekdag terecht voor een heerlijke warme maaltijd. In ‘De Cafetaria’ in Boekhoute enkel op maandag, donderdag en vrijdag. Op vraag van de gebruikers wordt in Bassevelde nu een extra dag toegevoegd. Niet toevallig ‘vrijdag visdag’. Vrijdag zal er voor de eerste keer vis geserveerd worden in ‘Bass’Cul’. Deze week gaat de chef voor koolvishaasje met wijnsaus, gestoofde prei en puree. Vooraf is er een seldersoepje en als dessert is er griesmeelpap.

Een maaltijd kost 6,50 euro. Inschrijven verplicht en kan tot de dag zelf vóór 9.00 uur via 09 341 72 73.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies