Commissievergadering rond fusieverkenning

Geplaatst op 05/01/2022

Dinsdag 11 januari om 20.00 uur

Op dinsdag 11 januari wordt een commissievergadering georganiseerd met als onderwerp ‘bestuurskrachtmeting en fusieverkenning’.

 Die commissie komt er op vraag van de gemeenteraad nadat eerder al een studiebureau werd aangesteld om de fusiemogelijkheden voor onze gemeente te onderzoeken. Dat studiebureau zal toelichten aan de leden van de gemeenteraad hoe ze precies te werk zullen gaan. Uiteraard kunnen er ook vragen gesteld worden.

 De commissievergadering is openbaar en kan op 11 januari vanaf 20.00 uur live gevolgd worden via het YouTube-kanaal van de gemeente Assenede of de gemeentelijke facebookpagina. De opname van de commissievergadering zal nadien via dezelfde kanalen opgevraagd kunnen worden.

 De link voor de vergadering zal op 11 januari vanaf 12.00 uur beschikbaar zijn via de gemeentelijke website, de facebookpagina van de gemeente Assenede en ons YouTube-kanaal.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies