Nieuws - Eindejaarsactie Klaver Vier gaat van start

Geplaatst op 30/11/2022

Ook dit jaar loopt de eindejaarsactie in onze gemeente van 1 tot en met 31 december.

Op 1 december start de Klaver Vier-eindejaarsactie in Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo. Bij maar liefst 43 handelaars kan je elke week een waardebon van 25 euro winnen. Op het einde van de actie wordt ook nog eens een totaalbedrag van € 3.000,00 geloot in de vorm van verschillende waardebonpakketten.

Hoe deelnemen?

Deelnemen is eenvoudig: klanten die hun aankopen doen bij één van de 43 deelnemende handelaars, kunnen hun gegevens daar achterlaten. Elke week wordt per deelnemende handelaar een winnaar uitgeloot. Die wint een waardebon van 25 euro. Dat betekent dat er 5 weken lang elke week maar liefst 43 waardebonnen van 25 euro worden verloot.

Hoofdprijs

Op het einde van de maand worden uit alle deelnemers ook nog eens meerdere winnaars getrokken die een hoofdprijs winnen in de vorm van een waardebon. Zij maken kans op éénmaal € 500,00, viermaal € 250,00 en vijftienmaal € 100,00. Goed voor een totaalbedrag van € 3.000,00.

De deelnemende handelaars herken je aan de raamsticker en vind je tevens terug op deze pagina. Hier zullen ook de wekelijkse winnaars bekend gemaakt worden.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies