Dinsdag 26 april is 'Dag van de Markt'

Geplaatst op 13/04/2022

Alle marktbezoekers worden getrakteerd!

Dinsdag 26 april is ‘Dag van de Markt’

Dinsdag 26 april is ‘Dag van de Markt’ in Assenede. Die dag worden alle marktbezoekers getrakteerd op een natje en een droogje. Daarnaast worden ook de winnaars van de ‘Maand van de Markt’ in de bloemetjes gezet.

Van 1 april tot en met 30 april organiseren we in Assenede een ‘maand van de markt’. Daarmee volgen we het voorbeeld van de provincie om het marktgebeuren in Oost-Vlaanderen een boost te geven. Gans april krijg je bij al het leuks en lekkers dat je op de markt koopt, stempels om mooie prijzen te winnen.

Op dinsdag 26 april organiseren we ook een ‘Dag van de Markt’, meteen de apotheose van de Maand van de Markt. Iedereen die op 26 april naar de markt komt op het dorpsplein van Assenede wordt getrakteerd. Zeker de moeite om eens langs te komen.

We zien jullie graag op de markt! Tot op dinsdag, marktdag!

Info: Marnix Steenbeke, 0475 20 62 42, marnix.steenbeke@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies