FC Kopenhagen vervolledigt affiche U13Cup

Geplaatst op 19/04/2022

Danish Dynamite in Bassevelde

Danish Dynamite op de affiche van de U13Cup die er met de komst van onder andere Real Madrid, FC Porto en Bayer Leverkusen er al heel erg fraai uitzag. “Op de U13Cup ontmoeten alle voetbalscholen uit de wereld zich”, zegt U13CUP-voorzitter John De Pauw. “Het Scandinavische voetbal mag zeker niet ontbreken. De jeugdopleiding van Kopenhagen is één van de meest gerenommeerde jeugdopleidingen van Scandinavië. We hadden ook nog andere opties, maar zijn erg blij FC Kopenhagen te mogen verwelkomen.”

De Denen komen in een groep met Real Madrid, AZ Alkmaar en Selectie Het Nieuwsblad terecht. “Dat maakt het allemaal nog interessanter”, weet John De Pauw. “Ik kijk al uit naar de clash tussen het verzorgde Spaanse voetbal van Real Madrid en de onverzettelijkheid en de energie van de Denen. En dan heb ik het nog niet over het technische spel van AZ. Het wordt opnieuw smullen.”

De U13Cup vindt plaats op 3, 4 en 5 juni op de terreinen van KVV Klauwaarts in Bassevelde. Meer info via www.u13cup.be.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies