Mobiel energiehuis houdt halt in Bassevelde

Geplaatst op 03/05/2022

Gratis energiescan

Nog tot en met 13 mei houdt het mobiel energiehuis halt in de Nieuwe Boekhoutestraat in Bassevelde. Het mobiel energiehuis is een initiatief van streekintercommunale Veneco. Iedereen kan er gratis terecht voor advies over duurzaam wonen en (ver)bouwen.

In de Grote Tiendewijk, Verbindingsstraat, Kloosterlandstraat, Sint-Sebastiaanstraat, Korenmolenstraat, Stekelaarstraat, Graanmolenstraat en Windmolenstraat werd vooraf een warmtefoto genomen van de gevels van de woningen. Inwoners die een brief over het wijkrenovatieproject mochten ontvangen, kunnen hun warmtefoto komen bekijken in het mobiel energiehuis.  Tevens krijgen zij vrijblijvend informatie en gratis advies over energetische maatregelen, premies en leningen.

Een afspraak maken is mogelijk via www.veneco.be/mobielenergiehuis

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies