Bewonersplatform viert zaterdag 14 mei feest in de tuin van Bass'Cul

Geplaatst op 09/05/2022

En jij kan mee komen vieren!

Bewonersplatform Bassevelde viert op zaterdag 14 mei feest en nodigt iedereen uit om mee te komen vieren in de tuin achter gemeenschapscentrum Bass’Cul. Het feest kan gezien worden als de officiële opening van de unieke gemeenschapstuin die het bewonersplatform er realiseerde. Meteen de kers op taart van vier jaar bewonersplatform in Bassevelde.

Vier jaar geleden werd in Bassevelde een bewonersplatform opgericht. Na vier jaar keihard werken opent Bewonersplatform Bassevelde komende zaterdag de unieke gemeenschapstuin achter dorpshuis Bass’Cul met een gezellig tuinfeest. Iedereen kan vanaf 14.00 uur mee komen vieren.

Programma: 

14.00 tot 17.30 uur

  • Gezellige barwafelbak
  • Springkasteel
  • Straatspelen
  • Schminkstand
  • Videoreportage van het project ‘Buurten op den Buiten’
  • Kijker om bijen te observeren in de bijenhangkorf
  • ...

14.30 uur: Korte openingsplechtigheid

15.00 uur: Optreden van de jeugdfanfare van de K.H. St.- Cecilia Bassevelde

18.30 uur: Filmvoorstelling ‘Not your bee’.  €5, gratis drankje inbegrepen

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies