Speelpleinwerking Sloeberslot ‘zomer 2022’

Geplaatst op 20/06/2022

Kom jij ook mee ravotten op het speelplein?

Speelpleinwerking Sloeberslot 'zomer 2022'

Op deze pagina geven we wat meer tekst en uitleg over hoe de zomer van speelplein Sloeberslot er in 2022 zal uitzien.

Locaties

Er zijn dit jaar 2 speelpleinlocaties:

  • Boekhoute: Het Anker, Boekhoutedorp 3, 9961 Boekhoute
  • Oosteeklo: Ter Walle, Stroomstraat 8, 9968 Oosteeklo

Vorige zomers was er ook speelplein in Bassevelde. Door een gebrek aan animatoren zien we ons genoodzaakt om deze speelpleinvestiging te sluiten. Er is in Bassevelde wel IBO in de voormiddag. Kinderen vanaf 5 jaar zijn verplicht om in de namiddag door te schuiven naar het speelplein in Oosteeklo. Er wordt een busje ingelegd tussen het IBO en het speelplein. De ouders dienen de kinderen ’s avonds op te halen aan Ter Walle. Kleuters kunnen in de namiddag wel in het IBO blijven.  Kinderen  uit Bassevelde die niet ingeschreven zijn voor het IBO, maar toch met eigen  vervoer naar het speelplein willen, zijn meer dan welkom in Oosteeklo of Boekhoute.

In Boekhoute en Oosteeklo is er in de voormiddag IBO tot 13.15 uur, daarna schuiven kinderen vanaf 5 jaar automatisch door naar de speelpleinwerking. Kinderen jonger dan 5 dienen afgehaald te worden om 13.15 uur.

Openingsuren

Een speelpleindag start om 13.30 uur en eindigt om 18.30 uur. Inschrijven kan tussen 13.30 uur en 14.00 uur, afhalen kan vanaf 17.00 uur tot 18.30 uur.

We vragen alle ouders om de eerste dag van het speelplein even tot bij de hoofdmonitor te komen zodat de administratie in orde kan gebracht worden.

Indien je kind in de voormiddag naar het IBO gaat, kan je dit aan de begeleiding van het IBO doorgeven.

Er is speelpleinwerking van 4 tot 20 juli (m.u.v. 11 juli) en van 1 tot 19 augustus (m.u.v. 15 augustus). 

Inschrijven

Voor speelplein Sloeberslot hoef je niet op voorhand in te schrijven.

Kostprijs

Om deel te nemen moet er  cash betaald worden op  het speelplein. Een halve dag kost €3,00. Het 2de kind van het gezin betaalt €2,00, het 3de kind betaalt €1,50. Er bestaat ook een kansentarief van  €0,75.  Indien je kind ’s ochtends naar het IBO en in de namiddag naar speelpleinwerking gaat, mag dit geld betaald worden aan de begeleiding van het IBO. Gaat je kind enkel in de namiddag naar het speelplein, gelieve dan gepast geld mee te geven. Er kan niet betaald worden met bankkaart op Payconiq.

UiTPAS

Heb je een UiTPAS? Geef dan zeker je UiTPAS-nummer door aan de hoofdanimator zodat je elke dag een punt kan sparen.  Je UiTPAS geeft recht op één gratis middag speelplein als welkomstvoordeel. Tien punten is één gratis middag speelplein.

Varia

Het speelplein is ravotten. Zorg voor kledij die vuil mag worden. Elke dag is er een vieruurtje.

Geen tienerwerking

Dit jaar is er door een gebrek aan monitoren geen tienerwerking.

 

Indien je nog vragen hebt over onze speelpleinwerking kan je contact opnemen met de jeugddienst via 09 218 78 92 of  jeugd@assenede.be.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies