Afscheid van onze geliefde bibliothecaris Nancy

Geplaatst op 08/06/2022

Uitvaartplechtigheid op dinsdag 14 juni

Dinsdagochtend bereikte ons het droevige nieuws dat bibliothecaris Nancy Vercamer afgelopen weekend onverwacht overleden is.

Het nieuws laat een immense leegte bij haar dichte familie en vrienden, bij haar collega’s en de volledige lezersgemeenschap van Assenede. Nancy Vercamer was erg graag gezien. Hoewel ze in Nevele woonde, was ze deel van onze gemeenschap. Haar nooit aflatend enthousiasme voor boeken werkte aanstekelijk.

Nancy werkte al jaren in de bibliotheek van Assenede. In 2021 verving ze Carine Christiaen als bibliothecaris. Ze was één van de drijvende krachten achter de nieuwe belevingsbibliotheek en koesterde nog tal van plannen. Nancy Vercamer werd 44 jaar.

Woensdag 8 juni wordt in de bibliotheek vanaf 9.00 uur een rouwregister geopend om Nancy te herdenken en de warme herinneringen aan haar te koesteren. Iedereen die wil, kan dit rouwregister ondertekenen.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op dinsdag 14 juni om 11.00 uur in crematorium Westlede in Lochristi.  

We wensen iedereen die Nancy liefhad heel erg veel sterkte toe.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies