Assenedenaren kunnen donderdag droge voeding afgeven aan gemeentehuis voor burgers oorlogsgebied ‘Chernihiv’

Geplaatst op 05/07/2022

Tussen 14.00 en 16.00 uur

Komende donderdag 7 juli kunnen Assenedenaren tussen 14.00 en 16.00 uur droge voeding komen afgeven aan het gemeentehuis voor de burgers van het oorlogsgebied Chernihiv in Oekraïne.

Donderdag overhandigt het bedrijf ‘Ambuland’ uit Boekhoute een ambulance voor het transport van premature baby’s aan de Oekraïense organisatie ‘Ukrainian Prism’. Die organisatie zet zich in voor de bevolking in het Oekraïense oorlogsgebied rond de stad Chernihiv. Momenteel gebeurt het transport van premature baby’s in Chernihiv met een geleend bestelbusje.

De ambulance zal van 14.00 tot 16.00 uur voor het gemeentehuis staan. Mensen die zelf willen helpen, kunnen komende dinsdag droge voeding zoals voedingsrepen, oploskoffie en oplossoep af komen geven bij de ambulance. Deze voeding gaat dan samen met de ambulance richting Chernihiv.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies